Draško Stanivuković dronom snimao Dodikovo imanje – evo šta je zatekao, stvari koje javnost nije do sad vidjela !!

Draško Stanivuković dronom snimao Dodikovo imanje – evo šta je zatekao, stvari koje javnost nije do sad vidjela !!

NA PRIVATNI POSJED PORODICE SRPSKOG ČLANA MILORADA DODIKA JE “UPAO” DRAŠKO STANIVUKOVIĆ, NAVODI ALTERNATIVNA TELEVIZIJA.

Riječ je o privatnom posjedu koji pripada preduzeću Fruit Eco iz Gradiške, a suvlasnik je IGOR DODIK, sin Milorada.

Kako je i sam Stanivuković rekao, on nije zaštitnu opremu nosio, propisanih mjera od strane nadležnih organa se nije pridržavao, sve vrijeme je pokušavao fotografisati taj privatni posjed.

Koristio je i dron Stanivuković kako bi mogao da snimi taj posjed.

Draško Stanivuković je inače rođen u Banjaluci 21.maja 1993.godine, on je novoizabrani poslanik u Narodnoj skuštini RS.

Radi se o srpskom i bh. studentu ekonomije, koji je aktivista, političar, ali i odbornik u Skupštini grada Banja Luka. Sa 18 godina je započeo svoju političku karijeru, a 2014.godine je bio najmlađi kandidat na opštim izborima za poslanika u Narodnoj skuštini RS.

Osvojio je preko dvije hiljade glasova, ali mu to nije bilo dovoljno za osvajanje mandata. A dvije godine poslije, on se kandidovao za odbornika u SKupštini grada Banja Luka, imao je dvije hiljade glasova i postao tako najmlađi odbornik u historiji lokalnog Parlamenta.

Inače, Draško je završio osnovnu školu u Banja Luci, a pohađao je OŠ Aleksa Šantić, ali i banjalučku Gimnaziju. Upisao je ekonomski fakultet nakon toga u istom gradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*