Isplivala fotka doktorke Darije – ona je ČLANICA SEKTE, S NJIMA SE DIRA? Svi se pitaju ko su ovi ljudi, čime se oni bave !!

Isplivala fotka doktorke Darije – ona je ČLANICA SEKTE, S NJIMA SE DIRA? Svi se pitaju ko su ovi ljudi, čime se oni bave !!

JEDNA OD NAJPOZNATIJIH I NAJPREPOZNATLJIVIJIH LICA SA TV EKRANA ALI I IZ MEDIJA JE SVAKAKO DOKTORKA DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ. JEDNA ATRAKTIVNA PLAVOKOSA DOKTORKA KOJA NAS JE SVE SVOJOM INTELIGENCIJOM, LJEPOTOM ODUŠEVILA. SAD MALO PO MALO LJUDI “KOPAJU” NEKE STVARI NE BI LI NARUŠILI POPULARNOST OVE DOKTORKE.

Darija Kisić Tepačević i dalje je tema srpskih medija, jer oko nje se još uvijek raspravlja, tj. Ko je, gdje je i što radi. Oni se najmanje bave njezinim poslom i pitanjem tko je ona zapravo. Odredili su njena postignuća kao i visinu njezine profesije i svi se bave nekim nebitnim stvarima. Tako je jučer objavljena njena fotografija s Rotorjanima, tj. članovi Rotary Cluba, koji su je pozvali na njihov sastanak.

Društvo je napravio i direktor ovog kluba NIkola Božić. rekli su da su na svjetski dan paralize pozvali dr. Kisić. Organizirali su vrlo zanimljiv panel tog dana i željeli su Dr. Da upozna Dariju Kisić s rezultatima svog rada. Rotary klubovi, ako niste znali, biraju samo klubove i najbolje u kategorijama svojih aktivnosti. Toliko su moćni da imaju mogućnost pomoći svojim lokalnim zajednicama. Imaju mreže diljem svijeta, promoviraju visoke etičke standarde i nije im žao trošiti novac za pomoć slabijim zajednicama od njihove.

Ideja čitave ideje je Paul Harris iz Chicaga, a danas rotacijski klubovi djeluju u preko 140 zemalja svijeta i imaju preko 29 000 rotacijskih saveza na svim kontinentima. Ovaj klub je zapravo sekularizirana organizacija i svatko ovdje, bez obzira na spol, nacionalnost ili druga uvjerenja, može se pridružiti. Okupljaju se jednom tjedno na doručak, ručak ili večeru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*