Najplodnija žena na svijetu: Ima 38 godina, a rodila je 44 djece. Muž (66) ju je ostavio i našao mlađu. Ovako izgleda njen život !!

Najplodnija žena na svijetu: Ima 38 godina, a rodila je 44 djece. Muž (66) ju je ostavio i našao mlađu. Ovako izgleda njen život !!

ODLUČILI SMO VAM DANAS PREDSTAVITI JEDNU PRIČU O JEDNOJ ŽENI KOJA DOLAZI IZ UGANDE, A RADI SE O ŽENI FENOMENU KOJA JE ZA 36 GODINA ŽIVOTA USPJELA DA SE PORODI ČAK 44 PUTA. U NASTAVKU ČITAJTE PRIČU O TOME DRAGI NAŠI

Mariam Nabatenzi (38) dobila je rekordnih 44 djece u dobi od 36 godina, sve od jedne osobe. Tijekom godina i godina trudnoće rodila je tri puta četiri i četiri puta trostruke kao i šest puta blizance, što ju je učinilo najplodnijom ženom na svijetu. Nestala supruga nakon posljednjeg porođaja, bila je prisiljena voditi brigu o njima sama.

Inače, ona je iz Ugande, a udala se za svog bivšeg muža kad je imala 12, a mlađi od 28 godina. Nakon prvih blizanaca, liječnik joj je rekao da ima neobično velike jajnike i da nikad nije uzimala tabletu jer joj to može naštetiti.

Tako velike obitelji u Ugandi uglavnom nisu velika novost, neke žene znaju imati u prosjeku do 6 djece, tako da je ova država na vrhu svijeta po natalitetu. U dobi od 23 godine rodila je 25 djece. bilo je nekih komplikacija od njene posljednje trudnoće. U posljednjoj trudnoći rodila je šestero djece, ali preživjelo je samo jedno dijete.

Vidite i sami koliki broj djece ovdje ima, mnogi su ostali šokirani radi ovoga, a kako i ne bi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*