Ne bismo im bili u koži – ova 3 horoskopska znaka će se užasno provesti u martu – da li ste vi među njima, evo šta vas očekuje tačno !!

Ne bismo im bili u koži – ova 3 horoskopska znaka će se užasno provesti u martu – da li ste vi među njima, evo šta vas očekuje tačno !!

Mart donosi mnogo previranja, a ova tri znaka bit će najgora.

Lav

Sunce će u martu ući u osmu kuću, kuću seksa, transformacije, ulaganja. Morate pažljivo odmjeriti što dajete i što dobijate zauzvrat i procijeniti što je fer u tom pogledu. Na kraju mjeseca Saturn ulazi u sedmu kuću, kuću braka i partnerstva i sa sobom donosi puno previranja i rasprava.

Škorpije

Ovog mjeseca Škorpije će pokušati otkriti što im ljubav zapravo znači i što im znači. Bit će posebno teška i zahtjevna za partnera, ali Škorpije se neće odreći svojih ocjena. Shvatit ćete što se događa s vama i razradit ćete plan kako se nositi s onim što vas muči. Iako mart može biti težak, u naredno vrijeme će vam biti lakše.

Vodenjaci ili Vodolije

Vodolije, previše ste se žrtvovali za neke planove i zanemarili druge stvari, a ta će se nejednakost pokazati ovog mjeseca. Morate odrediti što vam je doista važno i prestati trošiti energiju na stvari koje vam više nisu važne.

Da li ste se vi pronašli među nekim od znakova ili ne? Mi smo kao i uvijek bez teksta ostali, a kako i ne bi. Mi se nismo ovdje pronašli, a za vas ne znamo. Ukoliko imate nešto da nam kažete, slobodno nam to recite, mi smo tu da vam odgovorimo na sva pitanja koja vas zanimaju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*