Nikada strašnije proročanstvo Baba Vange – Na 4 horoskopska znaka je bačena crna magija !!

Nikada strašnije proročanstvo Baba Vange – Na 4 horoskopska znaka je bačena crna magija !!

Otkrivena je dobro čuvana tajna zbog koje će se mnogi ljutiti. Predviđanja Babe Vange uvijek su se ostvarila. Zato ova 4 horoskopska znaka treba biti posebno oprezna! U svojim proročanstvima najavila je potpunu financijsku propast 4 znaka zodijaka.

Baba Vanga predvidjela je što svaki horoskopski znak očekuje ove godine. Ovo horoskopsko proročanstvo je strogo čuvana tajna jer sadrži proročanstva koja mogu izazvati paniku! Ali, on sadrži i savjet Babe Vange kako se boriti protiv crne magije, siromaštva i bijede. Horoskop se ne smije dijeliti s drugima i ne smije se koristiti datum druge osobe, jer je opasnost od upadljivog oka velika!

Iako nigdje nema tačno 4 znaka, mnogi nagađaju da su to škorpioni, strijelci, ribe i akvariji koji su likovi nevjerojatne intuicije.

Škorpija

Škorpije imaju oštar smisao za sve i točno znaju tko razmišlja iz samo jednog pogleda. Kako prolaze kroz neku dubinu, oni imaju sposobnost prepoznati što dolazi i što dolazi. Oni svjesno preuzimaju rizik, premda im predosjećaj govori o tome što će biti i kako će biti. Škorpioni vole uzbuđenje i akciju, pa iz nekog razloga ponekad neće poslušati sebe, što se najviše događa kada je ljubav u pitanju.

Strijelac

U Strijelcu je intuicija relativno “labava” dok ne pronađu neki unutarnji sklad sa sobom. Kad se to dogodi, slijedi rad na intuiciji, što može biti vrlo neodoljivo. Njihova intuicija povezana je s unutarnjim zadovoljstvom, pa ako je ne pronađu – njihova intuicija neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

Ribe

Ribe je veliki svećenik i često se događa da sanjaju stvari koje im nešto ukazuju – važan događaj koji će uslijediti ili neke svađe koje se kasnije stvarno ostvare. Za Ribe je nužan i unutarnji mir, kao i zadovoljstvo, koji preraste u intuiciju koja ih vodi ka onome što oni predviđaju. Njihov moto je “Osjećam”, što zapravo opisuje njihovu sposobnost i iskazanu intuiciju.

Vodolija

Vodolije su nevjerojatno “duboki” znakovi koje mogu osjetiti gotovo svi oko njih. Iako su vrlo društveni, oni mogu učiniti da drugi izgledaju čudno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*