Otkriveno konačno: Evo ko je ubica Davida Dragičevića – otkriveni stravični detalji !!

Otkriveno konačno: Evo ko je ubica Davida Dragičevića – otkriveni stravični detalji !!

DUGO SE PRIČALO O OVOME, A MI VAS VRAĆAMO KROZ ARHIV DOGAĐAJA VEZANO ZA UBISTVO MLADOG DAVIDA DRAGIČEVIĆA, JER UBICE JOŠ UVIJEK NISU PRONAĐENE IAKO SE ZA NJIMA TRAGA.

Slobodan Vasković, poznati novinar, ali i bloger iz Banja Luke napisao je na svom blogu detalje koja su vezana za ubistva, odnosno imena ubica DAVIDA DRAGIČEVIĆA.

U cjelosti prenosimo njegov tekst, riječ je o Darku Iliću, inače načelniku Zprave za organizovani kriminal, on stoji iza toga, on je naredio likvidaciju Davida Dragičevića.

Ilić je cijelu vojsku i ljude organizovao, koji su bili sastavljeni od nekih pripadnika policije, ali i vojnika narkokartela da bi mogli uloviti Davida.

Direktno je akcijom u centru Banja Luke rukovodio Dubravko Kremenović, koji je bio Ilićeva desna ruka.

David je iza Metalske škole namamljen, gdje je od 15 nasilnika napadnut, među kojima su bili neki pripadnici obezbjeđenja poznatijih lokala iz Banja Luke.

Sa portala Oslobođenje.ba stoji dalje kako su mučili Davida, a da je Kremenović na jedan dan napustio Banja Luku, dok je David ostao pod opaskom njegovih ubica.

Likvidiran je David na taj način što su ga ugušili, lično je to uradio Kremenović ili neko od Ilićevih ubica, postavlja se sad pitanje Siniši Kostreševiću, koji je inače načelnik UKP-a.

To bi trebao Kostrešević saopštiti, koji inače o likvidaciji vodi istragu, poznato je sve oko ubistvu, i ko je naručilac.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*