Ova Smjesa Može U Potpunosti Oporaviti Vašu Kosu – Nema Veze Koliko Ste Je Uništili !!

Ova Smjesa Može U Potpunosti Oporaviti Vašu Kosu – Nema Veze Koliko Ste Je Uništili !!

Sve žene vole izgledati lijepo. Zato se oblače, oblače, uživaju u kupnji lijepe odjeće i odabiru odjevnih kombinacija, ali i slikaju ih ako su skloni promjenama i žele novi izgled.

I bez obzira koliko je nova boja kose lijepa – dolazi s posljedicom: kosa se uništava sa svakom novom bojom kose, bez obzira je li kosa tek učinjena ili je cijela kosa obojena.

Osim bojenja, kosa se uništava i glačanjem ili stylingom s figurama i raznim proizvodima za kosu. Također se može pokvariti prekomjernim izlaganjem suncu, kao i mnogim drugim čimbenicima.

A, budući da svi žele imati lijepu i zdravu kosu, donosimo vam recept pomoću kojeg možete u potpunosti oporaviti, kako prenosi Femina.

Rezultat primjene takve maske ne samo da će u potpunosti vratiti vašu kosu, već je i trajan i vrlo kvalitetan! To je zato što sadrži prirodne sastojke. Najvažnije je ipak da odgovara svim vrstama kose – tako da se ne morate brinuti. To također sprečava gubitak kose.

Ako želite obnoviti kosu, morate nanositi masku kvasca dva puta tjedno tijekom 6-8 tjedana. Ponovite liječenje prema potrebi tri mjeseca.

Postupak je sljedeći: Otopite jednu žličicu šećera ili meda u žlici toplog mlijeka, a zatim pomiješajte 20 g svježeg kvasca. Ostavite da fermentira (naraste) na toplom mjestu oko 15-20 minuta. Zatim nanesite dobivenu smjesu na vlažnu, čistu kosu, počevši od korijena do vrhova (iako se također može oprati).

Zatim ga zamotajte najlonskom vrećicom i toplim ručnikom. Potrebno je utopiti se u takvim maskama kako bi se stvorili idealni uvjeti za rast gljivičnih kolonija kvasca. Kako se povećavaju, tako se povećava i koncentracija minerala, vitamina i proteina koji izravno prodiru u folikul dlake.

Ostavite da stoji najmanje sat ili 2-3 sata; što više, to bolje. Nakon toga operite šamponom ako koristite neopranu kosu. Ako je čist, samo ga operite vodom i nanesite malo balzama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*