Rijetko ko zna da je on sin Ace Lukasa, djevojke ga stalno proganjaju: Oborit će vas s nogu kad ga vidite !!

Rijetko ko zna da je on sin Ace Lukasa, djevojke ga stalno proganjaju: Oborit će vas s nogu kad ga vidite !!

U svakom slučaju, Aca Lukas jedan je od najpoznatijih lokalnih pjevača, pogotovo kada je riječ o folk sceni našeg kraja, pa nije ni čudo što se o njegovoj obitelji uvijek govori u medijima. Sve javne osobe tada se moraju pomiriti s činjenicom da je cijena njihove popularnosti upravo u tome što se moraju odreći pokušaja privatnog života.

Međutim, kad je riječ o obitelji Ace Lucas i njegovoj intimnosti, nedavno su svi primijetili kako 22-godišnji sin ovog folka počinje privlačiti veliku pažnju na društvenim mrežama, a čini se da je pripadnicima ljepšeg spola sve teže i teže. odozdo. Lazar Vukasanović inače je Acin sin iz prvog braka, a iako se dosad nije pokušao izložiti u javnosti, izgleda da mu to nimalo ne smeta. Također bismo voljeli čuti vaše mišljenje.

Što mislite o tim slikama koje vam danas donosimo u našem članku?

Nakon što ste pogledali neke Lazarove slike koje vam donosimo u nastavku našeg članka danas, za koje smo sigurni da će vas ostaviti bez riječi. Javite nam jeste li voljeli Lazara ili na kraju i niste li bili posebno impresionirani onim kako on izgleda

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*