SEKA ALEKSIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POTEŠKOĆAMA SA ZAČEĆEM, te zbog čega je dala sinu ime JOVAN, a evo kako će se ZVATI TREĆE DIJETE!

SEKA ALEKSIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POTEŠKOĆAMA SA ZAČEĆEM, te zbog čega je dala sinu ime JOVAN, a evo kako će se ZVATI TREĆE DIJETE!

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su prije mesec dana postali roditelji dječaka Jovana, dok od ranije imaju sina Jakova.
Podsjetimo, Jovan je prvobitno trebalo da nosi ime Isak, da bi par tek nakon porođaja odlučio drugačije.

  • Nije kako mi želimo, nego kako Gospod zapovjeda. Ako mogu tako da kažem, Bog je presudio jer je drugi sin rođen dva dana poslije naše slave Svetog Jovana. Bilo je suđeno da nosi to ime – ispričala je Seka.
  • Veljko je predložio, a ja sam se odmah složila. Ako sljedeća beba bude dječak, zvaće se Isak – dodala je Aleksićeva, zaključujući priču priznanjem da Jovan nosi i koristi većinu stvari koje su ostale od njegovog starijeg brata.
  • Sačuvali smo sve stvari za koje smo emotivno vezani, ali i one koje su nam sada bile od pomoći. Naravno, imamo i nove komade nameštaja, novu garderobicu. Dosta toga sam poklonila, ali ostalo je još mnogo toga što bi Jovan mogao da naslijedi od brata.

Da podsjetimo, Seka je imala velike poteškože da ostane trudna i u tome joj je sam Bog pomogao, a ona je uz pomoć molitve na svijet donijela dva zdrava dječaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*