SEVERINA KONAČNO POKAZALA MAJKU, OBJAVOM JE RAZNJEŽILE FANOVE: “Ovo Je Moja Mama, Svi Je Vole..” (FOTO)

SEVERINA KONAČNO POKAZALA MAJKU, OBJAVOM JE RAZNJEŽILE FANOVE: “Ovo Je Moja Mama, Svi Je Vole..” (FOTO)

Pjevačica Severina Kojić objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju sa majkom Anom Vučković, kojoj je posvetila divnu poruku povodom Dana majki.

Ona je podijelila razgovor koji je imala sa njom, a njenu objavu prenosimo u celosti.

– Ovo je moja mama, ko god je upozna, svi je vole – vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam… I to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno tačna: Ćerce, slušaj, samo naprijed i ne misli na juče. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je… Ej dušo (zove me na telefon) reci mi de si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će?” Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa’ onaj pop. I ja nabavila broj i lijepo sam mu sve objasnila.

Ovo je moja mama, ‘ko god je upozna, svi je vole – vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam… i to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: ”Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je… Ej dušo (zove me na telefon) reci mi di si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će”? Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa’ onaj pop. I ja nabavila broj i lipo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazat. I bija je sad na televiziji, ma te nije ni spomenija… A nekidan jedna u busu kaže nešto ”Severina”. I ja pitam: “Šta Severina”? A ona kaže: ”A ali je vi poznajete”? Na to ću ja: ”Jesam, od malih nogu je znan.” Slušaj, ćerce, ti znaš ‘ko si i mater zna i da se cili svit okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i viruj u sebe, jesi me čula? Nego, di mi je unuk? Daj mi dite na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj….” I tako vam je meni s njom… ”Nek’ te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.” I ja za te… To je mater. Sretan ti majčin dan, volim te, Mama ❤️ #slusajmater #rambomother #mojamatertetrazi #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazati. I bio je sad na televiziji, ma te nije ni spomenuo… A neki dan jedna u busu kaže nešto “Severina”. I ja pitam: “Šta Severina”? A ona kaže: “A ali je vi poznajete”? Na to ću ja: “Jesam, od malih nogu je znan.” Slušaj, ćerce, ti znaš ko si i mater zna i da se celi svet okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i vjeruj u sebe, jesi me čula? Nego, de mi je unuk? Daj mi dete na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj…”I tako vam je meni s njom… “Nek’ te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.” I ja za te… To je mater. Sretan ti majčin dan, volim te, Mama – napisala je pjevačica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*