Svako jutro isperite usta sa ovim – kad se sutra nasmijete, niko neće vjerovati da niste radili izbjeljivanje kod profesionalca !!

Svako jutro isperite usta sa ovim – kad se sutra nasmijete, niko neće vjerovati da niste radili izbjeljivanje kod profesionalca !!

SIRĆE JE JEDAN OD NAJČEŠĆE KORIŠTENIH SASTOJAKA U ŠIROKOM SPEKTRU NAMJENA, KORISTI SE UGLAVNOM RADI LJEKOVITIH SVOJSTAVA.

Pektinima je bogato sirće, ima u sebi zdrava jedinjenja, ali i osnovne minerale. Može se za tretiranje bezbrojnih bolesti koristiti. Smatra se kako je najmoćniji i efikasniji sastojak za bijeljenje zuba.

Sirće inače u sebi može da zadrži pH zbog kiselih svojstava. A kad se koristi uništava bolesti desni, ali i mikrobe je u stanju uništiti. Dakle, ostavlja bez bakterija usta, ali i zube dobijate bijele kao bisere.

KAKO SE KORISTI JABUKOVO SIRĆE ZA ORALNU NJEGU?

Trebate ga uvijek razblažiti vodom, miješajte pola male žlice rastvora jabukovog sirćeta u šolju vode, a potom usta isperite. Ovo ujutro obavite, a potom očistite zube normalne nakon ove procedure.

Ovaj tretman se ponavlja svakodnevno.

VAŽNI SAVJETI:

Nemojte nikad upotrebljavati nerazrijeđeno sirće, jer može zubima da nanese štetu, pogotovo emajlom.

Protresite bocu prije nego počnete upotrebljavati, pošto su ključni sastjci na dnu bočice dostupni.

Procedura koja se radi svako jutro, ostanite i dalje uz nas, jer možete nešto novo uvijek da naučite. Hvala vam što ste tu uz nas, hvala vam još jednom dragi naši.

Šta mislite vi o svemu ovome, jeste li imali nekad probleme sa zubima, da li ste uspjeli da ih izbijelite.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*