SVI KOMENTARIŠU OVU SLIKU DOKTORICE KISIĆ, U CECU SKORO DA NIKO NIJE NI GLEDAO: Vidite li nešto neobično?

SVI KOMENTARIŠU OVU SLIKU DOKTORICE KISIĆ, U CECU SKORO DA NIKO NIJE NI GLEDAO: Vidite li nešto neobično?

Sinoć je emisija “Hit Tvit” zapalila društvene mreže, zbog neobičnog spoja gostiju, ali i kontroverznih tema koje su u istoj potegnute, no Internet korisnici nisu propustili priliku da ponovo kroz skener provuku izgled doktorke Darije Kisić Tepavčević.

Zamjenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije “Milan Jovanović Batut” već nedejljama je meta brojnih komentara domaće javnosti, a većina je saglasna u činjenici da je pokazatelj da uspjeh, pamet i ljepota ipak idu ruku pod ruku.

Podsjetimo, dugo su se lomila koplja i oko toga ko sređuje frizuru Darije Kisić Tepavčević u toku epidemije, a njena kosa i šminka nekim čudom umjeli su da dignu više prašine negoli epidemijska situacija u zemlji.

Zato nas možda i ne čudi što je izdanje ove doktorke i sinoć upalo u oči srpske publike, a bilo je zaista dobro!

Kisić Tepavčević pojavila se u u studiju u upečatljivom odijelu u plavoj boji, pokazavši kako poslovni autfit ipak ne mora da bude dosadan. Dariji su sjajno pristajale cigaret pantalone i sako sa zlatnim dugmićima, a upotpunila ih je klasičnim salonkama u bež boji.

Ženska odijela su jedan od najvećih trendova već nekoliko sezona unazad, a predstavljaju savršeno rešenje za brojne formalne i manje formalne prilike.

(Zena.blic.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*