TAKMIČARKA DOŠLA U KRZNU NA SCENU ZVEZDA GRANDA, JK SE RAZBIJESNILA KO NIKAD DOSAD PA JOJ PORUČILA SAMO JEDNO: Svi u žiriju začuđeno posmatrali šok prizor!

TAKMIČARKA DOŠLA U KRZNU NA SCENU ZVEZDA GRANDA, JK SE RAZBIJESNILA KO NIKAD DOSAD PA JOJ PORUČILA SAMO JEDNO: Svi u žiriju začuđeno posmatrali šok prizor!

Ana Vlajić dolazi iz Smedereva i ima 35 godina. Njen mentor bio je Đorđe David a zajedno su odabrali pjesme kojima se Ana predstavila – ,,Rođeno moje” od Severine i ,,Štiklica” grupe Frajle.

Ova kandidatkinja je pored pjevanja pokazala i glumački talenat pa je svojom mimikom i pokretima vladala na sceni, i očigledno sa razlogom dobila svih 6 glasova, čime ide direktno u treći krug!

-Ana mi smo stari drugari ali ovo je večeras bilo nešto najbolje od tebe ikada. Moram da kažem da si bila skoro pa bez greške a to je jako teško – pohvalila ju je Jelena a onda i pitala ko joj je pomogao oko stajlinga:

-Izgledaš bez greške. Kao svjetska zvijezda.

Ono što su svi članovi žirija primijetili je da je Ana drastično smršala a onda je JK dodala da svi idu ka tome da budu što mršaviji.

Kandidatkinja je rekla da se puno trduila:

-Zaista sam puno vježbala, bukvalno svaki dan – a njen mentor, Đorđe David, to je i potvrdio:

-Moram da kažem da je bila jedna od najvrijednijih i bila je moj pik, jer mi je dobro predavanje održala u prvom krugu, a svi se sjećamo toga. To pokazuje njenu hrabrost, od samog starta, shvativši to kao ozbiljnu opomenu ja sam ušao sa njom u ozbiljan dijalog i u ozbiljan rad, i pobijedila si mene!

Za kraj Saša Popović joj je dao savjet da ne mrša više, sa čim se Jelena nije složila pa joj dobacila: -Lijepe žene ne nose krzno i ne jedu leševe!

Izvor: grand.online

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*