U ČUDU CIJELO SELO, poklanjamo kuću, 2 automobila, 30 duluma zemlje mladom bračnom paru, a samo jedan uslov imamo !!

U ČUDU CIJELO SELO, poklanjamo kuću, 2 automobila, 30 duluma zemlje mladom bračnom paru, a samo jedan uslov imamo !!

Jedno malo mjesto kod Dervente, selo Pojezine, ostati će upamćeno po jednom oglasu koji su dali Dragan i Dragica Marić, a oni su spremni pomoći mladom, bračnom paru da bi mogli započeti zajednički život lakše.

Mnogim parovima je teško, a oni su odlučili da sagrade sopstvenu kuću, da podijele dva automobila kao i trideset duluma zemlje poslije smrti, jedini uslov koji oni imaju da se bračni par sve do njihove smrti brine o njima.

Dragan i Dragica kako su sami rekli, zaboravili su kad su obećali vječnu ljubav jedno drugom, ali obećavaju da će oni koji njihove uslove prihvate prema njima kao da su njihova djeca, pošto nemaju oni djecu svoju, a odatle i nasljednici, par bi dobio sve što oni posjeduju, a rekli su i ovo u vezi tog:

Imamo neopisivu želju da se mladi supružnici usele s nama, odnosno da obrađuju zemlju, brinu o nama kad je potrebno, mi ćemo zauzvrat svu imovinu ostaviti koju smo proteklih godina stekli, koja pored kuća i zemljišta predstavlja jedno komunalno dobro, odnosno voćnjak i šumu, i automobil.

Ovaj stariji bračni par se nada da će se javiti adekvatne osobe, kojima se pruža sjajna prilika. Šta vi mislite o svemu ovome? Kao i uvijek, bez teksta smo ostali

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*