Umrla poznata pjevačica – neutješna porodica, još jedan mladi život ugašen – ovako su se njeni najbliži oprostili od nje !!

Umrla poznata pjevačica – neutješna porodica, još jedan mladi život ugašen – ovako su se njeni najbliži oprostili od nje !!

NATALIJA LAZIĆ JE POPULARNA PJEVAČICA, NEKADAŠNJA UČESNICA ŠOU PROGRAMA JA IMAM TALENAT, UMRLA JE U NEDJELJU POSLIJE TEŠKE BOLESTI, NJENI NAJBLIŽI SU RADI OVOG VELIKOG GUBITKA NEUTJEŠNI.

Sa emotivnim tekstom su se oprostili od popularne pjevačice, njen prijatelj Rastko Šejić je naveo i neke pojedinosti iz njenog života

Natalija je bila dio našeg kreativnog tima na nekoliko umjetničkih projekata. Bila je trubadur u predstavi o Siran de Bergerac. Rok star koji čini DOBRO u cijeloj Srbiji. Dijelili smo pozornice, studije, proba, ceste, snimke, stanke, backstage, hljeb i vino. Planirali smo. Njezin zarazni smijeh više neće odjekivati ​​srećom zajedničkog rada. Natalija Lazić mogla je posjedovati pjesme, stajati iza njih životom i svom snagom glasa, osjetiti i prenijeti korijen osjećaja i atmosfere pjesme kako bi mogla nadvladati i najtvrdoglavijeg slušatelja.

Pozorište je bilo Natalijino prirodno okruženje. Samopouzdanje i samosvijest o trenutku kad ona uzme mikrofon i bez greške vodi publiku do vrhunca bila je ista u zadimljenim pijanim rock klubovima i kazalištima i na daskama beogradskog Doma mladih i SKC-a Niš, kao i pred tisućama ljudi na koncertima na otvorenom.

Da li se vi sjećate ovo ili ne? Ostanite i dalje uz nas, informisat ćemo vas o svemu što vas zanima dragi naši.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*