Užas kod Kanjiže: Majka podojila bebu, dva sata kasnije našla je mrtvu !!!

Užas kod Kanjiže: Majka podojila bebu, dva sata kasnije našla je mrtvu !!!
 Foto: D.Dozet

Porodica iz Martonoša kod Kanjiže, na severu Bačke, jutros je policiji prijavila smrt svoje bebe F.V. koju je majka zatekla mrtvu. Kako saznajemo, reč je o bebi od svega 40 dana koja je zatečena bez vidljivih povreda, pa zasad nema nagoveštaja da je reč o nasilnoj smrti.

Tačan uzrok zbog kojeg je beba preminula znaće se nakon obdukcije koju je naložilo Više javno tižilaštvo iz Subotice, koje vodi istragu o ovom tragičnom događaju. Radi toga je telo bebe poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

U Policijskoj upravi u Kikindi, kojoj pripada i područje Kanjiže, potvrdili su ovaj tragičan događaj, ali nisu mogli da saopšte više detalja. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Policijske stanice u Kanjiži i zamenik višeg javnog tužioca iz Subotice.

– Majka je navodno podojila bebu oko pet sati, a onda je dva sata kasnije zatekla dete bez znakova života. Za sada nema jasnih nagoveštaja da je smrt bebe izazvana nasilnim putem, ali će se tačan uzrok smrti znati tek nakon odbukcije. Ova tragedija dogodila se u višečlanoj porodici koja živi od socijalne pomoći i u kojoj je više dece – saznaju “Novosti” od izvora bliskog istrazi.

Dalju istragu o ovom nemilom događaju vodi Više javno tužilaštvo u Subotici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*