Vodeći ruski mikrobiolog OTKRIO šta se desilo u laboratoriji: Naučnici u Vuhanu radili „apsolutno lude stvari“ sa koronom !!

Vodeći ruski mikrobiolog OTKRIO šta se desilo u laboratoriji: Naučnici u Vuhanu radili „apsolutno lude stvari“ sa koronom !!
 Twitter LeoToAquarius@LeoToAquarius

Inače Čumakov, koji je glavni istraživač Instituta za molekularnu biologiju Engelhard u Moskvi smatra da niko od radnika u laboratoriji nije imao “zlu nameru”.

“U situaciji kada nema dovoljno informacija koje je nauka podržala i proverila … mislimo da je neprihvatljivo, nemoguće, neosnovano optužiti bilo koga”, rekao je Dmitrij Peskov.

Veronika Skvortsova, šefica Ruske Federalne medicinsko-biološke agencije (FMBA) i Putinov bivši ministar zdravlja, upitana je nedavno da li bi se pandemija ovog virusa mogla stvoriti tek tako.

“Ovo pitanje nije tako lako. To zahteva veoma detaljnu studiju “, rekla je ona na ruskom Prvom kanalu i dodala da se ni jedna verzija ne može isključiti.

“Vidimo da prilično veliki broj fragmenata razlikuje ovaj virus od njegovog veoma bliskog rođaka, SARS-a. Oni su približno 94 procenta slični, a ostatak je drugačiji. Mislim da moramo sprovesti veoma ozbiljno istraživanje.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*